Toekomst.
Door: Anne-Marie.
Blijf op de hoogte en volg Anne-Marie
07 Februari 2010 | Nederland, Marssum
Even weer bijpraten, is weer even geleden.
Ongeveer drie en halve week nadat Erwin gestopt was met de cholesterol pillen ging de pijn in zijn gewrichten eindelijk over. Op het moment neemt hij dagelijks nog maar twee medicijnen dus dat gaat goed.
Eén moet hij zijn verdere leven nog slikken de andere stopt hij in november mee.
We hebben een heel rustig maar gezellig oud en nieuw gehad met Wilma en Rob en 's nachts kwam Gerrit nog langs. Ik had vreselijke buikpijn waar ik eind januari maar eens mee naar de huisarts ben geweest. Echo ivm niersteentje gehad maar dat was het niet nu verder kijken, ik hou het op een blaasontsteking.
Vier januari moest Erwin zich bij de bedrijfsarts melden. De maand januari mocht hij nog freeweelen maar per 1 februari is hij weer 2 uur per dag gaan werken. Nou ja werken, zijn collega's van het werk houden. 15 januari gaat hij waarschijnlijk al 4 uur per dag werken. Het is wel lekker om het huis weer alleen te hebben!
Al deze consternatie heeft wel de vrienden banden aan getrokken, wat erg leuk is.
Ook heb ik in januari een dag op de vakantiebeurs gewerkt voor Koning Aap en dat was erg leuk. Ik stond in de stand voor kidzreizen en individuele reizen. Dit laatste trekt me erg en wie weet heb ik daar eind dit jaar een tijdelijk baantje in.
In de kerstvakantie was ik wat aan het rondneuzen op de site van Koning Aap en toevallig zag ik dat er een China reis voor de zomervakantie al ingepland stond. Even gemaild en prompt kreeg ik een mail terug met de vraag of ik die reis wilde doen. Nou dat hoef je mij niet twee keer te vragen. De dag erop werd ik gevraagd voor een Jordanië reis. Kort om eind april zit ik weer in het vliegtuig naar Amman en in juli naar Beijing. Nu maar hopen dat ik werkloos blijf anders gaat het feest niet door.
Erwin gaat eind deze maand een lang weekend naar Berlijn. Even uitwaaien met Gerrit.
Verder is onze auto economisch totallos verklaard na een aanrijding en krijgen we deze week onze nieuwe tweedehansje een peugeot 307(als ik het goed heb). Vrijdag zou ik eindelijk weer eens op de fiets naar mijn vrijwilligersbaantje bij het Ronald McDonald Huis Friesland en glij ik uit over ijs wat ik niet gezien had. De rest van de plas was ontdooid en ik lag uitgestrekt in de drek. Van onder tot boven was ik kleddernat. Rustig naar huis gefietst daar ik draaierig was en het werk afgebeld. Gelukkig viel de schade wel mee. Beetje nekpijn en wat schaafplekken. Wanneer wordt het mooi weer????
Vanmorgen werden we ook mooi gewekt: de buur hond vloog door het glas van onze voordeur. De honden kunnen het niet zo goed met elkaar vinden geloof ik. Nu hebben we dus een stuk houten plaat erachter en veel minder lichtinval. De nieuwe deur die al in de garage stond kan nu eerder geplaatst worden dan in het voorjaar wat het plan was. Wat maak je ook wat mee.
Tot de volgende keer.
Groeten Anne-Marie.
07 Februari 2010 - 17:04
Theo:
Wat een prachtverhaal, Anne-Marie, je maakt wat mee...:-s
Fijn dat Erwin weer goed opkrabbelt, zo kan ie z'n collega's waar van het werk houden. :-D
Vlogens mij zijn jullie nu echt wel aan die nieuwe voordeur toe.
Groetjes en doe voorzichtig. Ik ben ook onderuit gegaan met de fiets en een salto met de auto gemaakt, alleen het nummerbord eraf, dat viel mee.
de winter is nog lang niet voorbij... :-( , zat ik maar in Kenia!!
Een gezonde voortzetting gewenst, Theo.