Vertrek naar China.
Door: Anne-Marie.
Blijf op de hoogte en volg Anne-Marie
21 Juli 2011 | Nederland, Marssum
Deze week ben ik met de laatste voorbereidingen bezig voor mijn vertrek naar Beijing.
Na deze laatste week vol met regen heb ik veel zin om naar het warme China te gaan. Heerlijk in de zon. Volgende week vrijdag vertrekt de groep en dan zie ik hun de volgende dag op het vliegveld van Beijing.
De reis is helemaal volgeboekt dus ik ben ga met 22 personen(7 gezinnen)op pad. Na Beijing volgen Xian, Chengdu, Lijiang, Dali, Yangshou en Guangzhou. 19 augustus kom ik weer aan op Schiphol, rond 7 uur 's avonds. Snel naar huis om oppas Wilma af te lossen. Erwin gaat deze vrijdag 's morgens naar Lowlands. Lossen we elkaar mooi af.
Allemaal een hele prettige vakantie en de volgende blog zal vanuit China komen.
Groetjes Anne-Marie.
21 Juli 2011 - 13:09
Judith:
De laatste week vol met regen??? Kijk naar buiten!! :p
21 Juli 2011 - 13:59
Britt:
Hoi Anne-Marie,
Geniet van je reis naar China en veel succes!
Groetjes, namens ons allen,
Britt. -
22 Juli 2011 - 21:03
Inge & Peter :
Hele goede reis en veel plezier met het begeleiden van al die gezinnen.
Groetjes vanuit een inmiddels zonnig Zuid Frankrijk,
Inge & peter (Red Devil)
P.s. ik zal er bij Lowlands wel voor zorgen dat die kale op tijd in z'n bedje ligt hoor. -
22 Juli 2011 - 21:46
Rob:
Fijne reis ,marie
Ik hoop dat je lekker weer hebt onderweg,mocht je wierook onderweg tegenkomen,neem een pakje voor Vân mee aub,groetjes :
Rob & Vân -
24 Juli 2011 - 08:23
Ellen:
Hoi Anne-Marie,
Eindelijk is het weer zover voor je!! Geniet er lekker van joh , heel veel plezier.
27 Juli 2011 - 09:04
Inge & Peter :
Hee Anne-Marie,
Dus je bent er al! Nou heel veel plezier en hoop dat je een leuke groep hebt, maar dat zal vast wel.
Zien we je de 27e oké.
Dikke tût vanuit een zonnig Leeuwarden
Peter & Inge